Häftapparat är något man brukar ha

häftapparatDe flesta hem har en häftapparat eller fler hemma beroende på hur ofta man använder dom och hur många man är i sin familj. En liten familj på 3-4 personer till exempel behöver oftast bara en, ifall det inte är så att en av personerna råkar vara en akademiker eftersom de använder sin häftapparat ganska ofta och oftast har en egen inne på sitt kontor. Är man fler och har fler barn som går på skolan så kan det vara en bra idé att ha i alla fall två stycken hemma. Det är aldrig roligt att behöva avbryta ett bråk över en häftapparat. Det är så löjligt att bråka över något sådant, men det händer ändå ofta, speciellt ifall det är två tjejer som ska ha den samtidigt. Men har man två istället för en häftapparat så behöver det ju inte bli något bråk alls. Du slipper skrik och gnäll och du slipper bli den som är ”den elaka” i situationen, allt genom att skaffa en häftapparat till. Det är en enkel och relativt billig lösning på problemet. Har du barn som inte ofta bråkar så kan det ju vara så att du faktiskt bara behöver en häftapparat, men kanske ett väldigt bra ställe att lägga den på.