Whiteboard – en enkel lösning

Whiteboard är den nya och förbättrade versionen av krittavlor. Det är i få sammanhang man ser krittavlor idag. Resturanger använder sig gärna av krittavlor dock eftersom det ser mysigare ut än en stark vit yta med neonliknande färg på texten. Whiteboard är en tavla med samma funktion som krittavlorna, skillnaden är att whiteboard är mer användarvänligt. Dessutom fortsätter whiteboard att utvecklas med allt fler tekniska funtioner. Idag finns det whiteboard som fungerar som en stor touchskärm för din dator. Idelaiskt i undervisningssyfte och inom näringsliv. På så sätt kan du som ska visa något starta en power point så att alla ser, samt att du behöver inte sitta vid datorn för att byta sida då det räcker att du petar på skärmen. Whiteboard är även bättre än krittavlor eftersom pennorna är lättare att använda än kritorna. Inga fläckar på kläderna eller små kritbitar som inte går att skriva med. Nackdelen med whiteboard är att de är dyrare än de gamla krittavlorna. Men fördelarna är många fler än nackdelarna med whiteboard. Whiteboard är också lätt att rengöra med endast en fuktig trasa. Annars finns det speciella medel och dukar för att hålla din whiteboard lika användarvänlig.